Charlotte van den Wall Bake.jpg

Charlotte van der Wall Bake

Senior Practitioner Coach

Charlotte van den Wall Bake begeleidt medewerkers en teams bij personele en teamvraagstukken. Als ervaren (team)coach en trainer ligt haar ervaring met name bij vraagstukken op het gebied van interpersoonlijke communicatie, gedrag en samenwerken. Charlotte biedt geen pasklare oplossingen, maar leert haar klanten ontdekken hoe ze zélf aan de slag kunnen. Het resultaat hiervan is dat mensen, teams en organisaties in beweging komen én blijven, met direct merkbare positieve consequenties.

 

11.05 - 11.30 uur

Rondetafel: Wat doe je thuis en wat doe je op kantoor?

Hoe creëer je voldoende draagvlak voor je hybride werken-strategie binnen de organisatie? Hoe bepaal je welke activiteiten zich het beste lenen voor thuis- en kantoorwerk? Wat is de ideale hybride balans?

In deze rondetafel gaat dagvoorzitter Charlotte van den Wall Bake hierover in gesprek met Bert Wessels, Jaytee van Veen en Gideon van der Burg.

Rondetafel: Hoe organiseer je hybride werken?

11.05 - 11.30 uur

Tegen welke knelpunten loop je aan bij het organiseren van hybride werkprocessen? Hoe faciliteer je medewerkers maximaal bij hybride werken? En in hoeverre moet je de bestaande employee journey aanpassen aan de hybride werksituatie?

In deze rondetafel gaat dagvoorzitter Charlotte van den Wall Bake hierover in gesprek met Onno Willemse, Thijs van Loon en Nick Spier.