Gideon van der Burg.jpg

Gideon van der Burg

Leesman.png

Managing Director Benelux

Leesman

Gideon van der Burg is Managing Director Benelux bij Leesman. Hij studeerde financiële economie en heeft een achtergrond in de projectinrichting bij Koninklijke Ahrend.

Met een passie voor data en werkomgevingen is hij in 2015 gestart met de introductie van de Leesman Index in de Benelux. Met de data uit een Leesman scan kunnen organisaties betere beslissingen maken om een effectieve werkomgeving te creëren die past bij hun cultuur en organisatiedoelstellingen.

 

11.55 - 12.20 uur

Thuiswerken versus kantoor

Aan het begin van de corona-uitbraak lanceerde werkplekonderzoeker Leesman een wereldwijd onderzoek naar de thuiswerkervaring van werknemers. Inmiddels zijn de resultaten van meer dan 145.000 respondenten bekend en is Leesman in de unieke positie om deze resultaten te vergelijken met een benchmark van meer dan 800.000 respondenten over hun ervaringen met werken op kantoor.

​Hoe verhoudt de productiviteit thuis zich ten opzichte van kantoor? Welke activiteiten worden beter ondersteund thuis en welke op kantoor? Wat is de impact van de sociale verbondenheid met teams en de organisatie? Welke generatie heeft er het meeste moeite met thuiswerken? En wat betekenen deze inzichten voor de rol van het kantoor in de toekomst? In deze sessie gaat Gideon van der Burg aan de hand van deze vragen in op de uitkomsten van het onderzoek.

11.05 - 11.30 uur

Rondetafel: Wat doe je thuis en wat doe je op kantoor?

Hoe creëer je voldoende draagvlak voor je hybride werken-strategie binnen de organisatie? Hoe bepaal je welke activiteiten zich het beste lenen voor thuis- en kantoorwerk? Wat is de ideale hybride balans?

In deze rondetafel gaat dagvoorzitter Charlotte van den Wall Bake hierover in gesprek met Bert Wessels, Jaytee van Veen en Gideon van der Burg.