Jaytee van Veen.jpg

Jaytee van Veen 

Senior Interieurarchitect  

Rever Interieurprojecten

rever.jpg

Jaytee is een gepassioneerd expert die sinds 2007 bedrijven helpt om functionele en inspirerende werkomgevingen te creëren, waar de identiteit van een organisatie zichtbaar en voelbaar is. Binnen Rever geeft hij leiding aan de ontwerpstudio en projectmanagers. Jaytee is iemand die zichzelf graag uitdaagt om nieuwe kennis te vergaren, zich te ontwikkelen en processen te optimaliseren. Hij is overtuigd van de toegevoegde waarde van een werkomgeving wanneer je de behoeften voor mens, team en organisatie centraal zet. Gedreven door creativiteit en een scherpe analytische blik, is hij mede-grondlegger van de clubhuisvisie van Rever, een toekomstbestendige benadering van de functie van het kantoor.

 

10.25 - 10.50 uur

Clubhuis: het kantoor als plek voor verbinding en saamhorigheid

De algemene visie op werken is blijvend veranderd. De rol van het kantoor verschuift naar een clubhuis. Thuiswerken is normaal geworden en we zijn meer hybride gaan werken. Tegelijkertijd zijn de onderliggende behoeftes van mensen, teams en organisaties sterker zichtbaar geworden. Naast de behoefte om op een goede werkplek geconcentreerd (thuis) te kunnen werken, zijn verbinding en saamhorigheid nu belangrijker dan ooit. Mensen willen een bewuste keuze maken om naar kantoor te gaan en verlangen dan een plezierige plek om elkaar te ontmoeten en echt sámen te werken. Dit vereist een werkomgeving die deze behoeftes ondersteunt en waarin de identiteit en doelen van de organisatie zichtbaar en voelbaar zijn. Jaytee van Veen neemt u mee in zijn visie op de toekomst van het kantoor als clubhuis.

11.10 - 11.35 uur

Rondetafel: Wat doe je thuis en wat doe je op kantoor?

Hoe creëer je voldoende draagvlak voor je hybride werken-strategie binnen de organisatie? Hoe bepaal je welke activiteiten zich het beste lenen voor thuis- en kantoorwerk? Wat is de ideale hybride balans?

In deze rondetafel gaat dagvoorzitter Charlotte van den Wall Bake hierover in gesprek met Bert Wessels, Jaytee van Veen en Gideon van der Burg.