Jordie van Berkel.jpg

Jordie van Berkel

f-fort.png

Directeur/eigenaar

F-Fort

Jordie van Berkel-Schoonen is directeur/eigenaar van F-Fort. F-Fort helpt organisaties met een verandervraagstuk op gebied van Facilitair Management en Inkoop. In veel organisaties heeft ze ook zelf grote veranderingen succesvol mogen aanjagen én implementeren, zoals bij gemeente Helmond, Maas International, High Tech Campus, Dimence en Essent/RWE. Ze is co-auteur van het bekende boek ‘Inkoop in strategisch perspectief’ en winnaar van diverse vakprijzen. Jordie staat bekend als doortastend, vernieuwend en bevlogen.

 

10.25 - 10.50 uur

Transformatie van de werkomgeving naar het nieuwe normaal

Afgelopen jaar is veel tijd besteed aan het versneld inregelen van thuiswerkfaciliteiten en het inrichten van anderhalvemeterkantoren. Ook is zorgvuldig gekeken naar de coördinatie van werkzaamheden en het functioneren van teams en medewerkers.

Inmiddels zitten we middenin een zingevingsdiscussie. Wat wordt de nieuwe betekenis van het kantoor als werkomgeving? Welke waarde voegt u toe en welke mogelijkheden zijn er? Hoe neemt u medewerkers mee in de transformatie naar hybride werken en hoe borgt u het innovatievermogen in het nieuwe normaal? Jordie van Berkel helpt u in deze sessie daarmee op weg.