Onno Willemse.jpg

Onno Willemse

Program Director 

Royal HaskoningDHV

royal haskoning.png

In zijn rol als Global Director Smart & Healthy Environments bij Royal HaskoningDHV is het Onno's passie om kantoren, cure & care organisaties, onderwijscampussen, evenementenlocaties en transporthubs om te vormen tot een slimme en gezonde omgeving waarin gebruikers optimaal kunnen functioneren en die waarde biedt aan mensen, organisaties en vastgoedeigenaren.

 

Hij ziet de werkomgeving eerder als een ‘value enabler’ dan als kostenpost. Hij ziet de werkplek als een onderdeel van de werkdag en bekijkt de totale fysiek-digitale werkbalans om tot optimale inrichting van de werkdag te komen. Om waarde te definiëren en realiseren, heeft hij een proces ontwikkeld dat mensgericht is en bedrijfsdoelstellingen en KPI's koppelt aan het operationele proces en de menselijke ervaring.

 

Zijn Smart Building-ervaring kreeg een boost tijdens de realisatie van The Edge in Amsterdam, waarna hij nog vele werkomgevingen heeft getransformeerd tot mensgerichte plekken.

 

10.25 - 10.50 uur

Waarde toevoegen met Smart Buildings

Thuiswerken is in korte tijd gemeengoed geworden en door de coronacrisis staat het kantoor als werkomgeving meer dan ooit onder druk. In korte tijd is de fysiek-digitale werkbalans dan ook radicaal veranderd. Hoe zorgt u voor een gezonde en vitale werkomgeving? En hoe kan de toepassing van technologie daarbij helpen?

Onno Willemse laat in deze sessie zien hoe u met Smart Buildings waarde kunt toevoegen voor uw medewerkers.

 

11.05 - 11.30 uur

Rondetafel: Hoe organiseer je hybride werken?

Tegen welke knelpunten loop je aan bij het organiseren van hybride werkprocessen? Hoe faciliteer je medewerkers maximaal bij hybride werken? En in hoeverre moet je de bestaande employee journey aanpassen aan de hybride werksituatie?

In deze rondetafel gaat dagvoorzitter Charlotte van den Wall Bake hierover in gesprek met Onno Willemse, Thijs van Loon en Nick Spier.