Partners

 
Header wit.png

Fellow Digitals

Sinds 1997 ontwikkelt Fellow Digitals kant-en-klare digitale oplossingen om bedrijven en hun medewerkers te verbinden. Het portfolio van Fellow Digitals omvat het Viadesk social intranet en Coursepath LMS, waarmee trainingen eenvoudig tot e-learning worden omgezet. Vanuit hun kantoren in Amsterdam, Köln en Dhaka zorgen de ‘Fellows’ dat 400.000 professionals iedere dag kunnen samenwerken, communiceren en kennisdelen in een gebruiksvriendelijke en veilige ISO 27001- en NEN 7510- gecertificeerde omgeving.

Ga naar de website: https://www.fellowdigitals.nl/

FD_Logo-RGB_Version_1_Pay-off-Blue.png
 
HR Academy Campangebeeld.jpg
HR Academy.png

HR Academy

HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan u op de hoogte moet zijn.

 

Daarom helpt HR Academy u om in uw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in uw vak. Daarvoor bieden we u hoogwaardige opleidingen om uw kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid, online en op locatie.

Ga naar de website: https://www.hracademy.nl/

 
FM Campangebeeld.jpg
F-Academy logo vierkant.png

F-Academy

F-Academy is gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van facility management. Geworteld in de dagelijkse praktijk kennen we de uitdagingen waar facility professionals voor staan en de onderwerpen waarop het vakgebied betrekking heeft.

 

Met hoogwaardige opleidingen en evenementen brengen én houden we uw kennis up to date. Zodat u in uw dagelijkse praktijk effectief bent en kan groeien in uw vak. Van normen en regelgeving tot strategie en beleid. Met open opleidingen en incompany en maatwerkprogramma’s,  online en op locatie.

Ga naar de website: https://www.f-academy.nl/